1234 Street Name, City Name, United States (123) 456-7890 info@yourdomain.com

Ясновидството – дар Божи!

Пиша тези редове към Вас, читателите с единствената мисъл – да разруша мълчанието и неразбирането, от сега знам и виждам ироничната и недоверчива гримаса по лицата Ви. Нека не отхвърляме нищо в мрака на науките, както е било до сега! Няма гласност!

Има живот след смъртта и аз съм живото доказателство. Посланията, които получавам повече от половин век са от жителите на отвъдния свят.

Приемете ме като духовен водач или както Вие решите. Не се страхувайте – с всяка своя статия пред Вас ще разказвам истини, които един ден ще се превърнат в същността на Вашия живот.

Смъртта не е краят! Това е преход, живот, който продължава в безкрая на времето!

В отвъдното ние отнасяме характера си, спомените си, същността си. Оставаме такива, каквито сме били приживе – тук на земята. Когато дойде починал човек при мен, аз го виждам такъв какъвто е бил приживе. Сеансите с тях са тежки – изискват много концентрация и енергия.

Ние идваме на тази земя без да осъзнаваме, че се прераждаме, че идваме от света на мъртвите – дошло е време да се преродим!

И идва време, когато си отиваме от този живот. Къде? Връщаме се в отвъдния свят! Там откъдето сме дошли.

Аз нямам намерение да Ви убеждавам, проучванията и изследванията, които направих през годините – установих, смъртта не съществува, тялото умира, а съзнанието продължава да живее на квантово ниво!

Нека всеки знае, че никой няма власт над вечността!

И Вашите очи са обърнати към невидимия свят.

Със скептиците не желая да споря! Но ако успея да ги убедя, главната ми цел ще бъде постигната.

 

маг. психолог, парапсихолог, духовен лечител, езотерик, биоенерготерапевт,
философ и астронумеролог, ясновидец

Мишел Дуйгу

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *